Inkoop van oude metalen

Bedrijven en particulieren kunnen bij Kroeze Metaal in Groningen terecht voor het inleveren van oude metalen, zoals koper, kabel en draad, zink, lood, aluminium, roostvrijstaal, ijzer etc.

Wij bieden met onze metaalinkoop goede en snelle service en hoge prijzen voor non-ferro metalen én ferro metalen. Dus als u zoekt naar een goed afleveradres, met gunstige inkoopprijzen, dan is Kroeze Metaal uw juiste partner. Wij kunnen ook een container bij u plaatsen of metalen afhalen.

Inleveren en afhalen van oude metalen

U kunt de metalen zelf aanleveren op onze bedrijfslocatie in Groningen. Schaalinkoop hoort van oudsher bij ons bedrijf. U rijdt als bedrijf of particulier gewoon naar onze bedrijfslocatie om uw oude metalen in te leveren. Hier worden ze per soort gewogen en nadien per bank of contant afgerekend Er geldt voor het inleveren van uw oude metalen geen minimum gewicht. U kunt vooraf eventueel bellen over de prijs. 

Als u een wat grotere partij oude metalen heeft en niet over middelen beschikt om deze te vervoeren, kunnen wij metalen bij u afhalen. Bij afhalen geldt voor ijzer een minimum hoeveelheid van 500 kg en voor non-ferro metalen hanteren wij een minimum van 100 kg. Wij komen dan met een geschikte wagen bij u thuis, laden de metalen in en wegen ze bij ons in Groningen, waarna we u betalen.

Wilt u een container bestellen? Wij hebben ze in alle soort en maten en plaatsen deze graag bij u op locatie. Als de container vol is, halen wij de gevulde bak weer op. U kunt ons bellen en uw partij metalen op laten halen of een container op locatie aanvragen. 

Hoe weet u de prijs van oude metalen?

Zoals u wellicht weet zijn oude metalen zeer geschikt voor recycling. Soorten als aluminium, koper, PVC-kabel, lood, zink, roestvrij staal, maar ook ijzer worden hergebruikt en zijn daardoor (veel) geld waard!

Voor grotere hoeveelheden kunnen hogere prijzen gelden. Aarzel niet om bij grotere hoeveelheden, andere soorten of vragen over de actuele inkoopprijs rechtstreeks contact met ons op te nemen! 

Prijzen zijn gerelateerd aan de LME-koersen en veranderen dagelijks. Belt u dan desgewenst even naar ons kantoor voor de meest actuele inkoopprijs.

U kunt ons tijdens openingstijden bellen op 050-3136648 b.g.g. 06-83206858

Materiaalkennis, duidelijkheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij onze inkoop!

Inkoop Metalen

Ferro

Knip1 (zwaarder knipafval), Gruis (licht knipafval), Balkijzer, Staalkabels (lang en kort), Kort materiaal (geknipt), Ketting, Brandijzer, IJzerschroot etc.

Inkoop Metalen

Non Ferro

Rood koper, geel koper, brons, nieuw profiel aluminium, nieuw aluminium, aluminium, lood, zink, roestvrijstaal, ijzer, etc.