• Home
  • Container Service
WhatsApp Image 2023 02 07 at 20.36.25

Container op locatie aanvragen?

Bij Kroeze bent u aan het juiste adres wanneer u een container op locatie nodig hebt voor de opslag en afvoer van uw oude metalen. Met onze snelle, gemakkelijke en betrouwbare containerservice zorgen we ervoor dat u de metalen kunt opslaan en afvoeren op de manier die u wilt. Onze vaste klanten weten dat wij oog hebben voor hun individuele wensen.

Wij verzorgen containers, rolcontainers en kleinere bakken op locatie voor alle soorten non-ferro metalen, ijzer, draaisels, kabels etc. U kunt ons gewoon bellen en uw situatie en wensen bespreken. Desgewenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie.

Wij bieden oplossingen voor de opslag en het vervoer van uw oude metalen en staan altijd klaar om uw materiaal op waarde te schatten.

U kunt desgewenst vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank. Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk!

Container afmetingen:

De containers en bakken die wij onder andere kunnen leveren hebben de volgende inhoud.

  • Containers

    6 kuub, 10 kuub, 18 kuub, 20 kuub, 40 kuub, afsluitbare 20ft zeecontainer

  • Bakken

    1 – 2 kuub

Containerservice bij een eenmalige partij?

Heeft u eenmalig een partij metalen die afgevoerd dient te worden of heeft u onvoldoende ruimte voor een vaste schrootcontainer? Dan kunt u een container op locatie aanvragen voor één of enkele dagen, zodat u deze kunt vullen wanneer het u uitkomt. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken, dat scheelt u tijd en administratieve rompslomp.

Planning

Laat uw container(s) tijdig bij ons inplannen om teleurstellingen te voorkomen.

Hoe groot

Komt u er niet uit? Bel ons en/of maak een afspraak.

Krijg betaald

Snel, gemakkelijk, eerlijk en duidelijk afrekenen via bank of cash.