WhatsApp Image 2023 02 07 at 10.48.07

Heeft u oude metalen die u wilt laten afhalen?

Wanneer u een partij metalen van voldoende omvang heeft, kan Kroeze deze ook bij u ophalen. We beschikken voor deze afhaalservice over moderne vervoersmiddelen, containers en bakken in verschillende soorten en maten. Ook stellen we desgewenst afsluitbare zeecontainers beschikbaar. Wij komen alle soorten non-ferro metalen, ijzer, draaisels, kabels en accu’s bij u ophalen.

U kunt ons gewoon bellen en uw situatie en wensen bespreken. Indien u dat wenst maken we hiervoor een afspraak bij u op locatie. Wij bieden oplossingen voor de opslag (zie ook onze container service) en het vervoer van uw oude metalen en staan altijd klaar om uw materiaal op waarde te schatten. U kunt  natuurlijk altijd vooraf duidelijkheid vragen over de prijs per kilo en zelf kiezen voor contante betaling of betaling per bank.

Hoe werkt het oude metalen afhalen?

Wanneer u metalen wilt laten ophalen, belt u ons. Desgewenst doen wij vooraf een prijsopgave. Wij komen op locatie met een wagen om uw metalen in te laden en mee te nemen. Op ons terrein worden de materialen op de weegbrug of weegschaal gewogen. U krijgt bij ons een goede prijs voor uw metaal afval. Oude metalen laten afhalen scheelt u tijd en inspanning. U kunt gelijk meerijden om af te rekenen. Later langskomen, om af te rekenen of de opbrengst per bank ontvangen, is ook mogelijk.

Planning

Bel tijdig wanneer wij uw oude metalen bij u kunnen afhalen